WIE BEN IK?

Contact

Tegenwoordig wordt op basisscholen steeds vaker gekozen om extra vakken te geven naast de bekende basisvakken. Hiervoor vragen ze iemand uit het vakgebied. Dit is ook hoe ikzelf in aanraking ben gekomen met lesgeven. Ik ben een product designer en een maker. Mijn eerste lessen ben ik gaan maken als een ontwerper. De combinatie van mijn achtergrond en lesgeven op een basisschool is interessant.

Ik pak het lesgeven aan alsof de kinderen op de academie zitten. Dat is een andere manier van werken dan een basisschool is gewend. Het proces dat ik gebruik om mijn lessen te ontwikkelen is gebaseerd op, waar ontwerpers hun inspiratie vandaan halen en hoe ze dat verwerken in hun producten. Zowel in het omgaan met materialen als in hoe ontwerpers een concept ontwikkelen.


Mijn ontwerpstudio ''Iris Lucia Design''  is gevestigd in Rotterdam. Ik ben een maker. Materialen zijn het begin van elk onderzoek bij het maken van een nieuw product. In 2019 ben ik afgestudeerd aan een bachelor, Product Design aan ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten Arnhem. Op dit moment studeer ik af aan het Piet Zwart Instituut Rotterdam master Education in Arts .Neem contact met mij op: